Les nostres principals àrees d'expertesa són:
- Estudi dels mecanismes de senyalització en cèl·lules endocrines i inflamatòries.
- Bioactivitat de flavonoides en línies cel·lulars en cultiu i sistemes histotípics que mimetitzen la barrera gastrointestinal (sistemes de co-cultiu d'enteròcits i hepatòcits, cèl·lules beta i cèl·lules endotelials).
- Models animals (rata) d'obesitat, diabetis i inflamació.
- Assajos d'activitat enzimàtica, expressió gènica (qPCR), expressió i quantificació de proteïnes (ELISA i immunoblotting).
- Tècniques Òmiques.
- Assajos de toxicitat.
- Estudis de funcionament de la paret gastrointestinal: Ussing Chambers, sistemes ex vivo.
Productes i serveis:
- Realitzem estudis i assessorem en relació a les àrees de coneixement mencionades anteriorment, en el context de col·laboració científic, test d'efectes de compostos per encàrrec, anàlisi de mostres...
- Patent "Utilització de proantocianidines per a la supressió de la gana o la inducció de la sacietat": número de sol·licitud P201431532.
- Patent "Hidrolitzats d'urpes de potes de pollastre, els seus pèptids i usos dels mateixos": número de sol·licitud P201731065.
- Sol·licitud de patent “Composició i mètode per a modular la ingesta d’aliments”: número de sol·licitud P202030846.
- Amb la finalitat de garantir la màxima qualitat en la recerca, el grup de recerca MoBioFood té el certificat ISO 9001 incloent en aquest certificat totes les activitats de recerca, desenvolupament, innovació, transferència de coneixement i tecnologia. Per obtenir més informació sobre la gestió de qualitat es pot consultar la secció Qualitat de la recerca a la web de la URV.
Oferta d'activitats de divulgació científica:
- Taller "La recepta científica en l'àmbit de les biociències" (60 min)
- Taller "La biotecnologia a la teva taula" (5 sessions de 4 h)
- Xerrada-taller "Com afecta el què ingerim al nostre cos" (max. 60 min, adaptable a formats més curts)
- Xerrada interactiva "La proteïna d'insecte és el nostre futur?" (60 min)