Mostrant de 1 a 10 de 147 notícies disponibles
-
MoBioFood participates at European Research Night (2025)
During the European Researchers' Night 2025, the MoBioFood research group presented the interactive workshop "Decoding Taste", designed to engage the general public in discovering how we perceive bitter taste and how this ability changes across the lifespan.
-
Benvinguda Alba!
Donem la benvinguda de nou a l'Alba Miguéns, que torna a MoBioFood per realitzar el seu segon postdoc. Ella ens ho explica tot!
-
MoBioFood a l'EstiURV!
MoBioFood a l'EstiURV! La nostra postdoc, Marina, va impartir el curs "La Biotecnologia a la teva taula" organitzat per la Universitat Rovira i Virgili. En aquest curs, alumnes de 4t d'ESO van aprendre i realitzar diversos procediments biotecnològics, com l'electroforesi. Esperem que hàgiu gaudit!
-
Tesis Florijan
El passat divendres, el nostre doctorand Florijan Jalševac, va defensar la seva tesi, tutoritzada per Anna Ardévol i Montse Pinent. Estem molt orgullosos de tu i et desitgem molta sort en la teva nova etapa. Enhorabona, doctor Jalševac!
-
Busqueda participants per nou estudi!
T'interessa la nutrició i les fonts alternatives de proteïna?
Necessitem voluntaris per avaluar l'efecte de la incorporació de fonts de proteïna alternatives a la dieta.
Busquem gent compromesa disposada a consumir durant 10 dies (excloent caps de setmana) una salsitxa per esmorzar, que tindran com a única font de proteïna insecte o vedella.
Requisits:
- Edat entre 18-35 anys.
- No tenir al·lèrgies a la lactosa, fruits secs, gluten o al marisc.
- No patir problemes intestinals.
- No seguir dietes extremes (veganes, altes en proteïna...).
L'assaig inclou estudi antropomètric i es prendran mostres de sang a l'inici i al final de cada intervenció.
Si t'interessa participar posa't en contacte amb nosaltres: alba.miguens@urv.cat
L'estudi començarà al setembre del 2024 a Tarragona. -
Tesi en Quatre Minuts
El nostre doctorand, Adrià Vilalta, va participar el passat dijous 27 de juny en la gran final del concurs Tesi en Quatre Minuts organitzat per la Societat Catalana per a la Recerca i l'Innovació. Va obtenir el premi del públic. Enhorabona, Adrià!
-
European Poultry Conference
One of our PhD students, Muzahir Hussain, gave a short presentation on 'Transcriptomics reveals different modes of action of three probiotic strains compared with an antibiotic growth promoter in broiler chickens', a small part of his PhD work, at the #EuropeanPoultryConference2024, Valencia on the 26th of June under the session 'Poultry Nutrition: Alternative Ingredients'.
-
Nou article
Nou article publicat a la revista Journal of Agricultural and Food Chemistry. En ell evaluem la modulació de l'expressió dels receptors del gust a l'intestí pel consum d'insectes com a font de proteïna alternativa.
-
Presentació tesi Helena
El passat divendres, la nostra doctoranda Helena Segú va presentar la seva tesi, tutoritzada per Maria Teresa Blay i Esther Rodríguez. Estem molt orgullosos de tu i et desitgem molta sort en la teva nova etapa. Enhorabona, doctora Segú!
-
PhD day
Ahir els nostres doctorands van participar en el PhD Day organitzat per l'Institut d'Investigació Sanitària Pere Virgili i la Universitat Rovira i Viegili, que ha tingut lloc a la Facultat de Medicina de Reus. En Florijan ha exposat el seu treball titulat "Bitter Taste Receptors in Ageing" També la Mònica i l'Adrià han presentat els seus pòsters.